logo Domus Locus
Bent u op zoek naar een sfeervolle en inspirerende locatie “hutje op de hei”, midden in de natuur met volop rust en ruimte? Het liefst een intieme locatie voor u alleen, zonder andere gasten?

Voor groepen van vier tot vierentwintig personen bieden wij een goed ingerichte vergaderruimte aan in een bosrijke omgeving. Alle gratis benodigde faciliteiten, zoals grote lcd-tv, laptop, zijn aanwezig, net als Wifi. De ideale locatie voor teambuilding, een vergadering of presentatie!
+31 (0)6 23966892 info@domuslocus.nl
Domus Locus - vergaderruimte Wolfheze - workshopruimte Wolfheze - trainingsruimte Wolfheze

Over Domus Locus

Als verpleegkundige werk ik al meer dan 30 jaar in de verpleging, van ouderenzorg tot psychiatrie.

In deze periode heb ik de mens van dichtbij leren kennen én ‘lezen’. Ik heb ontdekt hoezeer de omgevingsprikkels, vertrouwen en de juiste zorg het gemoed van een individu bepalen.

Ik tracht erna om dat ook voor u te doen, immers het zorgen voor een medemens zit in mijn bloed. Ik sta graag voor u klaar, zodat een moment bij onze onderneming voor u een onvergetelijke beleving wordt.

Met de woorden Domus dulcis domus (“Oost west, thuis best”) wil ik u van harte uitnodigen om onze prettige ambiance van Domus Locus te ervaren.

Mijn doel is dat: “u zich bij ons ook thuis voelt, geïnspireerd raakt en in de watten wordt gelegd.“

Oude-Televisie Peter

Een huis met mogelijkheden

In het Latijns betekent Domus Locus letterlijk: “Huis Plaats”.

Zo stond het huis in 2010 aangeprezen op Funda.nl. Enigszins met een roze bril, creatieve geest en doorzettingsvermogen zijn mijn vrouw en ik het avontuur aangegaan om locatie “Domus Locus” om te toveren van bouwval tot droomhuis. Lees meer over de geschiedenis of bekijk het eindresultaat.

Bekijk de

Ruimtes

Onze multifunctionele ruimte is te gebruiken voor workshops, trainingen, cursussen of teamdagen. Andere wensen? Dat is altijd bespreekbaar.

Hier zijn wij

Gevestigd

Ons ‘hutje op de hei’ staat in Wolfheze, omgeven door een mooi natuurlandschap. Makkelijk te bereiken met auto en openbaar vervoer.

Dit zijn de

Kosten

Hierbij mag je gebruik maken van onze faciliteiten zoals lcd tv, dvd-speler, whiteboard, laptop, etc. Gratis inspiratie & een dosis energie.