logo Domus Locus
Bent u op zoek naar een sfeervolle en inspirerende locatie “hutje op de hei”, midden in de natuur met volop rust en ruimte? Het liefst een intieme locatie voor u alleen, zonder andere gasten?

Voor groepen van vier tot vierentwintig personen bieden wij een goed ingerichte vergaderruimte aan in een bosrijke omgeving. Alle gratis benodigde faciliteiten, zoals grote lcd-tv, laptop, zijn aanwezig, net als Wifi. De ideale locatie voor teambuilding, een vergadering of presentatie!
+31 (0)6 23966892 info@domuslocus.nl

Ideale ligging

Domus Locus is goed bereikbaar. Alle voorzieningen en belangrijke verbindingswegen liggen op korte afstand. Oosterbeek, met haar regionale functie, is binnen 5 autominuten bereikbaar, Wageningen (University) ligt op ca. 10 autominuten, het centrum van Arnhem op ca. 10 minuten.

Wolfheze ligt aan de zuidrand van de hoge Veluwe in de bossen en nabij de uitvalswegen A12 en A50.

Het treinstation van Wolfheze ligt op 1 minuut lopen, net als het busstation.

Bij de NS station Wolfheze is voldoende (gratis) parkeergelegenheid, deze bevindt zich op nog geen 150 meter van Domus Locus.

Locatie Domus Locus

Domus Locus ligt prachtig gelegen op de Veluwe (Wolfheze). Of u nu jong bent of oud, in dit aantrekkelijke decor valt voor iedereen wat te beleven. Een avontuurlijke fietstocht of wandeling op de Zuid-Veluwe brengt u oog in oog met onze natuurschoon, de heuvelachtige velden, uitgestrekte vergezichten kronkelende beekjes, oude loofbossen en de open heidevelden!

Naast ons mooie natuur is het van oudsher ook een gebied met veel toeristische bezienswaardigheden en een groot cultuur historisch verleden. Wolfheze ligt midden in een netwerk van fiets- ,wandel- en ruiterroutes. Het behoort tot een van de 6 dorpen van de gemeente Renkum, (Oosterbeek, Doorwerth, Heelsum, Heveadorp en Renkum)

Uitgebreide voorzieningen bevinden zich in Oosterbeek op 4km afstand.
Arnhem als Ede- Wageningen zijn zowel met de auto als met de trein binnen 8 minuten te bereiken.

Lees over de geschiedenis

Na ruim vijf jaar wisselend te koop en te huur te hebben gestaan,
hebben wij het pand aan de Wolfhezerweg 75 eind mei 2010 gekocht.

Voordat het huis te koop stond heeft het als pension en Party Kelder gediend. Het heeft een lange tijd leeg gestaan en maakte een verwaarloosde indruk. Vóór het pensiontijdperk was er een bakkerij voor Wolfheze, e.o. in het pand gevestigd, die tevens de broodleverancier was voor het Psychiatrisch Ziekenhuis De Gelderse Roos.

Toen de Gelderse Roos centraal ging inkopen verloor de bakkerij haar grootste klant en grootste bron van inkomsten. Niet lang daarna is de bakkerij opgehouden te bestaan. Wij hebben dit pand omgetoverd tot ons droomhuis.

Lik je vingers af met onze

Catering

Wij bereiden jouw lunch met veel passie, liefde en aandacht en maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van biologische, eerlijke en duurzame streekproducten.

Neem een kijkje in

Onze ruimtes

Waar je de ruimte ook voor wilt gebruiken (inspanning, ontspanning, borrelen of eten), er zijn legio mogelijkheden om deze ruimtes te gebruiken.

Dit zijn de

Kosten

Hierbij mag je gebruik maken van onze faciliteiten zoals lcd tv, dvd-speler, whiteboard, laptop, etc. Gratis inspiratie & een dosis energie.