logo Domus Locus
Bent u op zoek naar een sfeervolle en inspirerende locatie “hutje op de hei”, midden in de natuur met volop rust en ruimte? Het liefst een intieme locatie voor u alleen, zonder andere gasten?

Voor groepen van vier tot vierentwintig personen bieden wij een goed ingerichte vergaderruimte aan in een bosrijke omgeving. Alle gratis benodigde faciliteiten, zoals grote lcd-tv, laptop, zijn aanwezig, net als Wifi. De ideale locatie voor teambuilding, een vergadering of presentatie!
+31 (0)6 23966892 info@domuslocus.nl
Domus Locus - vergaderruimte Wolfheze - workshopruimte Wolfheze - trainingsruimte Wolfheze

Workshops

Ons aanbod in workshops zal per seizoen verschillen. Houd onze website & social media in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste workshops.

VROLIJKE VOGELKOOI MAKEN

Domus Locus - Workshop - Vogelkooi maken

Hogere temperaturen, fluitende vogeltjes, bomen en struiken vol bloesem…

Wij halen alvast de lente in huis! Wilt u de termen maartse buien en wisselvallig weer met veel wind even niet meer horen? Snakt u ook zo naar het voorjaarszonnetje dat heerlijk op uw huid brandt en die even alle “zorgen” doet vergeten.

VOLIÈRE VOGELTJES HANGLAMP MAKEN

Domus Locus - Workshop - Vogeltjeslamp

Verlichting is uitermate belangrijk om een bepaalde sfeer in je woon-, slaap- of eetkamer te creëren.

Mooie verlichting zorgt voor een fijne en huiselijke sfeer en wordt dan ook gezien als een zeer belangrijk onderdeel van het interieur. Ben jij toe aan nieuwe verlichting in je huis maar heb je geen zin in die urenlange stuntelpogingen door tientallen woonboulevards?

Dit kunnen wij

Serveren

Kies uit onze heerlijke arrangementen waarbij gebruik gemaakt wordt van biologische, eerlijke en duurzame streekproducten.

Hier zijn wij

Gevestigd

Ons ‘hutje op de hei’ staat in Wolfheze, omgeven door een mooi natuurlandschap. Makkelijk te bereiken met auto en openbaar vervoer.

Dit zijn de

Kosten

Hierbij mag je gebruik maken van onze faciliteiten zoals lcd tv, dvd-speler, whiteboard, laptop, etc. Gratis inspiratie & een dosis energie.