logo Domus Locus
Bent u op zoek naar een sfeervolle en inspirerende locatie “hutje op de hei”, midden in de natuur met volop rust en ruimte? Het liefst een intieme locatie voor u alleen, zonder andere gasten?

Voor groepen van vier tot vierentwintig personen bieden wij een goed ingerichte vergaderruimte aan in een bosrijke omgeving. Alle gratis benodigde faciliteiten, zoals grote lcd-tv, laptop, zijn aanwezig, net als Wifi. De ideale locatie voor teambuilding, een vergadering of presentatie!
+31 (0)6 23966892 info@domuslocus.nl
Domus Locus - vergaderruimte Wolfheze - workshopruimte Wolfheze - trainingsruimte Wolfheze

Cursussen & trainingen

Dit zijn cursussen en trainingen die wij aanraden. Door goede ervaringen en de kwaliteit die ze hierbij bieden.

BASISCURSUS FOTOGRAFIE

Domus Locus - Workshop - Fotografie

De basiscursus fotografie bestaat uit 5 praktijkgerichte theorie lessen van 2 uur met handige weetjes, vragen, het bespreken van elkaars werk. Daarnaast is er 1 praktijkles van 3 uur op locatie.

De cursus start op maandagavond van 19:30 uur tot 21:30 uur en begint op 25 september 2017.

BASISOPLEIDING: OMGAAN MET DEMENTIE EN NIET BEGREPEN (PROBLEEM) GEDRAG

Domus Locus - cursus - Basisopleiding Omgaan met Dementie

Deze cursus helpt deelnemers de omgeving van mensen met dementie te observeren en te bepalen welke veranderingen daarin kunnen worden aangebracht om het woon-leefklimaat te verbeteren. Volgens de Brein Omgeving Methodiek.

ZINVOLLE DAGBESTEDING BIJ MENSEN MET DEMENTIE

Domus Locus - cursus - Zinvolle dagbesteding

Deze cursus helpt deelnemers een zinvolle dagbesteding te ontwikkelen volgens de Brein Omgeving Methodiek. Gegeven door Anneke van der Plaats & Ietje Luiken.

BREIN OMGEVING COACH: OMGAAN MET DEMENTIE EN NIET BEGREPEN GEDRAG

Domus Locus - cursus - Brein omgeving coach

U kunt teams coachen bij het bedenken en doorvoeren van veranderingen die nodig zijn om een gunstige omgeving voor ’t brein van mensen met dementie te creëren. U voert de eerste veranderingen door.

ONTWERPEN, BOUWEN EN INRICHTEN VOOR DEMENTIE

Domus Locus - cursus - Inrichten dementie

U leert waar de bouw en inrichting van binnen- en buitenruimten aan moet voldoen om mensen met dementie een gunstige leefomgeving te bieden waarin zij zich prettig voelen.

Dit kunnen wij

Serveren

Kies uit onze heerlijke arrangementen waarbij gebruik gemaakt wordt van biologische, eerlijke en duurzame streekproducten.

Hier zijn wij

Gevestigd

Ons ‘hutje op de hei’ staat in Wolfheze, omgeven door een mooi natuurlandschap. Makkelijk te bereiken met auto en openbaar vervoer.

Dit zijn de

Kosten

Hierbij mag je gebruik maken van onze faciliteiten zoals lcd tv, dvd-speler, whiteboard, laptop, etc. Gratis inspiratie & een dosis energie.